Maaike in ‘t Groen

Ik ben Maaike en ben in 2004 afgestudeerd als verloskundige. Vrij snel na het behalen van mijn diploma ben ik me gaan verdiepen in de echoscopie. Inmiddels heb ik heel wat jaren ervaring op kunnen doen in zowel de medische – als in de pretechoscopie. Nu ik mezelf heb mogen verdiepen in de 20 weken echo, zie ik dat als een mooie aanvulling waardoor ik me nu volledig kan gaan richten op de echoscopie. Mijn ervaringen, kennis en kunde vanuit het verloskundig vak neem ik met alle liefde en plezier mee om het mooie vak echoscopie uit te oefenen.

Met veel enthousiasme heb ik me, sinds april 2018, mogen aansluiten bij dit fijne en inspirerend team.Ik kan enorm genieten van de verwondering in de ogen van de (aanstaande) ouders wanneer zij voor het eerst met hun kindje kennis maken. Ik zie er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten bij echocentrum Keik.

Naast de echo werkzaamheden bij KeiK kunnen jullie me tegenkomen achter de balie. Ik vind het prettig om de verloskundigen te kunnen ondersteunen met praktijkwerkzaamheden, zodat zij de volledige focus kunnen leggen op de zorg rondom het aanstaande ouderschap. De  afwisselende werkzaamheden maken dat iedere werkdag anders is en daarom ook zo leuk!

Samen met mijn partner Bas heb ik een dochter Ieke (2014) en een zoon Gijs (2015). In mijn vrije tijd vind ik het fijn om door het bos te struinen en lekker eten te koken. Ook hardlopen vind ik heerlijk om te doen.